NOTICIES ARQUITECTURA I ESTRUCTURA

Campus Google. Simulació vista general
Campus Google. Les edificacions s'integren amb l'entorn. Font Fotograma Video https://www.youtube.com/watch?v=z3v4rIG8kQA

Nou Campus de Google

Juny 2016. Google està planificant les seves futures oficines. Ha encarregat el projecte a dos arquitectes que no havien treballat mai junts, el danès Bjarke Ingels i el britànic Thomas Heatherwick.

No busquen crear edificis espectaculars. Han planificat construccions que volen passar desapercebudes i integrar-se en la natura.

Un element característic del nou Campus de Google són les cobertures de vidre. Volen que la separació entre exterior i interior es difumini. Pots observar les imatges, semblen petits bolets envoltats de vegetació.

El sector tecnològic està en un canvi constant. Per aquest motiu, estan treballant per trobar tecnologies i materials que evolucionin amb el temps. Dissenyen estructures i organitzacions que puguin canviar i adaptar-se.

També posen una gran part del seu interès en fer que la tecnologia pugui oferir solucions per tenir un baix consum d'energia i aigua.

Portada noticies BG... Segueix les noticies de BG... Campus Google. Detall cobertures de vidre
Els edificis estaran coberts d'una mena de membrana lleugera de vidre. Font Fotograma Video https://www.youtube.com/watch?v=z3v4rIG8kQA
Campus Google. Cobertures de prop
Interior i exterior es comuniquen i interaccionen. Fotograma Video Font Fotograma Video https://www.youtube.com/watch?v=z3v4rIG8kQA
Campus Google. Camins que comuniquen les diferent zones
Un entorn que facilita la comunicació informal. Font Fotograma Video https://www.youtube.com/watch?v=z3v4rIG8kQA