NOTICIES ARQUITECTURA I ESTRUCTURA

Casa amb teules solars de color artila. Tipus Tuscan
Casa amb teules solars tipus Tuscan Glass. Font video YouTube https://www.youtube.com/watch?v=4sfwDyiPTdU

Les teules solars substitueixen els panells

Tesla-SolarCity ha tret teules amb placa solar incorporada. Ja no caldrà posar plaques solars al cim del sostre convencional. Els avantatges són evidents. L'estètica de les cases és molt millor. Com es pot apreciar en les fotos, les teulades tenen un aspecte comparable a una casa normal.

Tesla assegura que el cost de instal·lar aquest tipus de teulades és més baix que les convencionals més el cost de l'electricitat. Aquesta pot ser una solució ideal per algú que vulgui fer-se una casa nova o hagi de canviar el teulat. Si està en bon estat i vol afegir energia solar, instal·lar plaques convencionals encara pot ser més econòmic.

Tesla té tres tipus de teules per adaptar-se a estètiques i necessitats diferents. Estan fetes amb un tipus de vidre molt resistent. En un test comparatiu ha demostrat que són més fortes que les teules convencionals de terracota, argila o pissarra.

Tesla també ha presentat una versió millorada del seu Powerwall. És una bateria que permet emmagatzemar l'energia elèctrica quan el sol no brilla.

Tesla ha escollit Barcelona per ser la seu central per a tota la península. Està previst que aviat obri concessionaris a Barcelona i Madrid.

Portada noticies BG... Segueix les noticies de BG... Teulada amb teules solars grises amb diferents tons
Casa amb teules solars tipus Textured Glass. Font video YouTube https://www.youtube.com/watch?v=4sfwDyiPTdU
Primer pla d'una teula solar. Es veu la placa solar a dintre
Primer pla d'una teula solar tipus Smooth Glass. Font video YouTube https://www.youtube.com/watch?v=4sfwDyiPTdU
Presentació que Elon Musk, CEO de Tesla va fer el 28/10/16