Noves caves, simulació ordinador
Simulació nou espai. Font Vimeo https://vimeo.com/222167902?from=outro-embed

Han començat les obres de les noves caves Perelada

BG dirigeix l'estructura

Es restaura l'edifici actual anomenat la Granja i també s'està fent una nova construcció. Tot el complex està al costat del conegut castell medieval.

COMPSA Corporació s'encarrega de la construcció. RCR son els arquitectes, Blàzquez i Guanter els consultors de l'estructura.

El projecte tindrà la certificació LEED (Leadership in Energy and Environmental Design). És una de les certificacions sobre edificis verds més reconegudes.

S'està implementant la tecnologia BIM (Building Information Model). És una representació física i funcional de les característiques de la instal·lació. Normalment el disseny tradicional fa servir els dibuixos tècnics en dues dimensions. BIM incorpora el 3D (alçada, amplada i profunditat). També té en compte el temps i el cost. Aquest model redueix les pèrdues d'informació que inevitablement es produeixen quan diferents professionals han de col·laborar en un projecte complex com aquest.

Per més informació sobre les noves Caves Perelada, consulta la noticia que vam publicar fa poc sobre el tema:

L'estructura dels cellers Perelada... Portada noticies BG... Segueix les noticies de BG... Caves Perelada. Vista general
Vista general. Situació fins 2018. Font Vimeo https://vimeo.com/222167902?from=outro-embed
Espais que es remodelen
Zones afectades per la nova construcció. Font Vimeo https://vimeo.com/222167902?from=outro-embed
Vinyes i mar al fons
Les vinyes i el mar. Font Vimeo https://vimeo.com/222167902?from=outro-embed