Castell de Sant Julià de Ramis 9

Centre d'art i hotel al Castell de Sant Julià de Ramis

Blázquez i Guanter participa en l'estructura

Blàzquez i Guanter han col·laborat en l'estructura del Centre d'Art i Hotel al Castell de Sant Julià de Ramis. Els arquitectes són Josep Fuses i Joan M. Viader.

L'obra ha estat premiada en l'apartat Arquitectures + Interiors en els Premis d'Arquitectura de les Comarques Gironines, 2018.

Dintre de l'antic castell hi ha un museu dedicat a la joieria, la gemmologia, l'orfebreria i els esmalts. També hi ha sales per l'art contemporani amb autors com Quim Hereu, Josep Maria Subirachs o Elsa Peretti. En el mateix complex hi ha residències per artistes, espais per esdeveniments i un hotel de cinc estrelles amb quinze habitacions. Els preus oscil·len entre les 350 i 400 euros la nit. El xef Jordi Cruz i el seu equip s'encarregueran de l'oferta gastronòmica. Hi ha dos restaurants, un dedicat a la cuina catalana i un altre serà el restaurant Atempo, fins ara, a la ciutat de Barcelona.

El complex ha estat promogut per l'empresa de joieria d'Or.

Recordeu que Sant Julià de Ramis és una població de la comarca del Gironès.

Portada noticies BG... Segueix les noticies de BG... Castell de Sant Julià de Ramis 1 Castell de Sant Julià de Ramis 2 Castell de Sant Julià de Ramis 3 Castell de Sant Julià de Ramis 3 Castell de Sant Julià de Ramis 3 Castell de Sant Julià de Ramis 3 Castell de Sant Julià de Ramis 3 Castell de Sant Julià de Ramis 3 Castell de Sant Julià de Ramis 3 Castell de Sant Julià de Ramis 3 Castell de Sant Julià de Ramis 3