Instagram: art.upon.contemporary

Formació confinada

Des de BG no ens acabem les moltes propostes interessants que ens arriben. Procurem combinar la feina del dia dia, que afortunadament continua amb ritme, amb multitud d’activitats alternatives. Confiem que les ganes de tots plegats no ho aturin tot.

Des del web de l’ACE podem accedir a les ponències del III Congrés de Consultors d’Estructures i llegir un munt d’articles especialitzats sobre aquest món del càlcul, que sembla no tenir límits:

Consulta les propostes de l'ACE...

Moltes empreses relacionades amb productes del món de la construcció, i més concretament aplicables al món de les estructures (Mapei, Sika, Hilti), ens conviden a participar en webinars per utilitzar els seus productes de manera més òptima. I ja que sembla que, dispositius en mà, tinguem més hores lliures, no deixem passar la invitació.

CYPE INGENIEROS ofereix gratuïtament consells per optimitzar la utilització dels seus programes de càlcul. Estem descobrint trucs interessants que per manca de temps, havíem deixat escapar. Així mateix, aprofitem aquests dies per accedir a tutorials, que es troben al YouTube, sobre programes de càlcul com el SAP2000 o l’ADAPT BUILDER.

Alguns de nosaltres som professors a la universitat. Les circumstàncies actuals ens obliguen a proporcionar a l’alumnat documentació digital que compartim entre nosaltres. Operació reciclatge.

Amb tot això, intentem intercalar una classe d’anglès amb la classe de ioga, i mentre fem bicicleta estàtica, mirem aquella pel·lícula sobre arquitectura que teníem pendent, i que ara no té excusa. No tot ha de ser feina.

RESUM I CONCLUSIONS (que diríem en un informe): intentem treure’n profit de les circumstàncies actuals per estar més preparats pel que vindrà, restant sempre al vostre servei.

Perquè no sabem el que vindrà... Portada noticies BG... Segueix les noticies de BG...