NOTICIES arquitectura i estructura (continuació)

Vol Gastronomic Girona 1
fotografia MiG marketing

Estructura sobre l'Onyar

Novembre 2014. Blázquez i Guanter calculen l'estructura d'un restaurant que penja sobre el riu Onyar de Girona. És una iniciativa per promocionar la cuina gironina. Estarà un any al Carrer Santa Clara, tocant al Pont de Pedra. Després viatjarà per tot Europa.

continua...
Groupe Scolaire Font Romeu 1

Escola a Font Romeu

Octubre 2014. Acabada l’obra “Groupe Scolaire Font Romeu – Odeillo – Via” als Pirineus orientals de França.

L’obra és dels arquitectes RCR d’Olot i Blázquez Guanter ha desenvolupat el projecte i direcció d’obres del lot “Gros oeuvre”.

continua...
Guia Formió

Guia Formigó

Setembre 2014. Surt publicada la “Guía de aplicación de la Instrucción de Hormigón Estructural (EHE-08).“ . L’Antoni Blázquez ha estat el principal coordinador.

Pots trobar la guia aquí >

continua...
entrevista Antoni Blázquez
Antoni Blázquez entrevistat a TVG

L'estructura i els terratrèmols

Agost 2014. És molt habitual que hi hagi petits sismes de 2 o 2,5 segons la escala Richter. El passat febrer, a la zona Costa Brava Centre va haver un terratrèmol de 3.9 que va cridar més l'atenció. Antoni Blázquez, consultor d'estructures, és entrevistat per Televisió de Girona sobre els moviments sísmics i la seva repercussió sobre l'estructura dels edificis.

continua...
conferencia Antoni Blázquez

Antoni Blázquez i les estructures de RCR

Juliol 2014. Conferència d'Antoni Blázquez. 13 d'agost del 2014 a Olot, Espai Barberí.

continua...
Casa Entremurs
Casa Entremurs. Foto HisaoSuzuki

La Casa Entremurs als FAD

Juliol 2014. El Foment de les Arts i el Diseny (FAD) han donat el premi de Interiorisme a la Casa Entremurs. Els arquitectes responsables son RCR. Blázquez i Guanter han fet el càlcul de l'estructura.

continua...
Cases Pati a Celrà
font: https://www.youtube.com/watch?v=dYEmu_J-1GI

Cases Pati a Celrà

Juliol 2014. Les Cases Pati de Celrà han guanyat el Premi d'Arquitectura de les comarques Gironines. Els arquitectes responsables son Ramon Bosch i Elisabet Capdeferro. Blázquez i Guanter han fet el càlcul de l'estructura.

continua...
Claustre Monestir de Sant Daniel
Clautre Sant Daniel restaurat. Fotograma video TV3
http://www.324.cat/noticia/2138103/altres/El-claustre-del-monestir-de-Sant-Daniel-de-Girona-torna-a-lluir-despres-dun-any-de-restauracio

Restauració del Claustre de Sant Daniel

Juny 2014. S'ha restaurat el claustre romànic del Monestir de Sant Daniel de Girona. L'obra ha rebut dos guardons en els Premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2014.

continua...
Colegi Arquitectes Catalunya (COAC)
Seu actual del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, a Barcelona. Abans de la rehabilitació. Fotografia de Joan Gil

Fuses i Viader rehabilitaran
la façana de l'edifici del COAC

Juny 2014 L'equip d'arquitectes Fuses, Viader i els arquitectes Jorge Perea i Jordi Mansilla han guanyat el concurs per rehabilitar la la façana del Col·legi d'arquitectes de Catalunya (COAC).

continua...

L'edifici arbre

Juny 2014. L'arquitecte japonès Sou Fujimoto ha guanyat un concurs per construir un interessant edifici a la ciutat francesa de Montpeller. Les nombroses terrasses obertes a l'exterior li donen una gran personalitat i fan que el conjunt recordi un arbre amb moltes branques.

continua...
Oficines Pl. Europa Hospitalet

BG 1r premi ACE 2013

Blázquez i Guanter guanyen el primer premi de l'Associació de Consultors d'Estructures (ACE) per l'estructura de l'edifici d'oficines de la Plaça d'Europa de l'Hospitalet de Llobregat, dels arquitectes RCR Aranda-Pigem-Vilalta

Més noticies: