NOTICIES ARQUITECTURA I ESTRUCTURA

Casa Bastida Begur
Casa Bastida Begur. Fotografia José Hevia

Can Calau i Casa Bastida premiades
a les Biennals d'Arquitectura

Març 2016. La Masia Can Calau i la Casa Bastica han estat premiades a les Bienals d'Arquitectura de Madrid. L'edifici de recepció de les Ruïnes d'Empúries, ha estat finalista. En els tres projectes Blázquez i Guanter han fet el càlcul d'estructures.

BEAU és la Bienal Española de Arquitectura y Urbanismo. BIAU és la Bienal Iberoamericana de Arquitectura y Urbanismo. Las Bienales de Arquitectura són una iniciativa del Gobern d'Espanya.

La reconstrucció i ampliació de la masia Can Calau a Sant Joan les Fonts ha estat premiada ens els BEAU. Bienal Española de Arquitectura i Urbanismo. Madrid 2016. És obra de la arquitecta Montserrat Nogués i Teixidor. Blàzquez i Guanter han estat els consultors d'estructures. Aquesta obra també va tenir el premi d'arquitectura de les comarques de Girona 2015.
Fes clic aquí per tenir més informació. >

La Casa Bastida de Begur ha rebut un premi en el BEAU, la Bienal Española i el BIAU, Bienal Iberoamericana. Ha ha estat pensada pels arquitectes Ramon Bosch i Bet Capdeferro. Blázquez i Guanter han fet el càlcul d'estructures. L'obra va tenir el premi FAD d'arquitectura i una menció especial en els premis d'Arquitectura de les Comarques de Girona 2015.
Fes clic aquí per veure més imatges publicades a la nostra web. >

L'edifici de visitants de les Ruïnes d'Empúries (Alt Empordà) ha estat finalista de BEAU, la bienal Española. És un projecte de Fuses-Viader arquitectes. L'estructura ha estat calculada per Blàzquez i Guanter, consultors d'estructures.
Fes clic aquí per tenir més informació i fotografies. >

Portada noticies BG... Segueix les noticies de BG...